REZERVO TAXI ONLINE
Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Per te vertetuar qe nuk je bot, zgjidh ekuacionin / To prove that you are not a bot, solve the equation 16 - 7 = ?
Enter the equation result to proceed

TRANSFERIM BRENDA QYTETIT

Ne do t’ju sjellim shpejt dhe rehatshëm kudo në qytetin tuaj

REZERVIMI DHE DERGIMI NE HOTEL

Nëse keni nevojë për një hotel të rehatshëm, operatorët tanë do ta rezervojnë atë për ju dhe do të marrin një taksi në adresë

TRANSFERIM NË AEROPORT

Ne ju marrim dhe ju dërgojmë në Aeroport për vetëm 1500 leke vajtje & 2200 leke vajtje ardhje, me 30 min pritje.

UDHËTIME NDËRQYTETASE

Ne ju ofrojmë një udhëtim super komod dhe çmime fikse për të lëvizur nga Tirana drejt qyteteve të tjera ose anasjelltas.

Rreth TIRANA TAXI COMPANY


Lëvizim njerëzit nepër Tiranë që nga viti 1999.
Ne jemi kompania juaj lokale, e Besueshme dhe e Sigurt.

Tirana Taxi Company ka qenë aktiv në fushën e shërbimeve të koordinimit të transportit në Shqipri që nga viti 2000. Përmes shërbimeve inovative, ajo ka arritur të ketë një prirje të vazhdueshme rritëse dhe kështu të bëhet një nga kompanitë më dinamike në rritje në Shqipri.

Me shërbime të përqendruara si për biznesin ashtu edhe për pasagjerin e përditshëm, të mirëorganizuar dhe profesional, me një fletë partnerësh të zgjedhur në standardet më të larta, Tirana taxi company siguron një transport të sigurt dhe të besueshëm nga drejtuesit profesionistë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Pse të zgjidhni Tirana Taxi Company?

PËRSHTYPJE
TË KLIENTËVE TANË

Menu
× Jemi në linjë, si mund t'ju ndihmojmë? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday